Vox WDM14610-T14EC


Максимален капацитет за перење и сушењето: 10 kg / 6kg
Бројот на превртување на центрифугата: 1400 rpm
Класа на енергетска ефикасност – перење / перење и сушење: C / E
Вид на мотор: DC
Боја: Бела
Бројот на програмите: 15
Индекс на перформанси за перење: 1.04
Ефикасност на испирање: 5
Потрошувачка на енергија при стандарден циклус (kWh): 1.366
Потрошувачка на енергија (врз 100 циклуси) (kWh): 68
Потрошувачка на вода при стандарден циклус (L) миење: 64
Потрошувачка на вода (по циклус) (L) – перење и сушење: 100
Класа на ефикасност на центрифугирање: Б
Емисии на акустична бучава во воздухот (dB (A) re 1 pW): 77
Класа на емисии на акустична бучава во воздухот: C
Волумен на барабанот: 62 l
Индекс на енергетска ефикасност – перење: 69
Индекс на енергетска ефикасност перење и сушењето: 82
Пречник на вратата: 470 mm
Екран: Да
Прикажете го преостанатото време: Да
Звучен сигнал: Да
Програми: Eco 40-60, Cotton 60°, Cotton 20°, Synthetics 40°, Wool & Silk 30°, Duvet 40°, Rinse, Allergy Free, Spin, Quick 12″I30°, Rapid 60″I60°, Gentle Dry, Cotton Dry, Wash & Dry 30°, Cotton Wash & Dry 40°
Функционални тастери: Копче за прилагодување на температурата, Копче за прилагодување на брзината на вртење, Копчето за прилагодување на одложениот почеток (1-23ч), Старт/Пауза
Заштита од прелевање: Да
Систем за препознавање на дефекти: Да
Систем за контрола на работата: Eлектронски
Нето тежина: 81.5 kg
Количински товар (40ftHC контејнер): 159 ком
Вкупна тежина: 83.5 kg
Димензии на апаратот (ШxВxД): 597x845x582 мм

30,190 ден

Машина за перење и сушење на алишта

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Vox WDM14610-T14EC”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close