Vox WDM1468-T14ED


Максимален капацитет за перење и сушењето: 8 kg / 6 kg
Бројот на превртување на центрифугата: 1400 rpm
Класа на енергетска ефикасност – перење / перење и сушење: D / E
Вид на мотор: DC
Боја: Бела
Бројот на програми: 15
Индекс на перформанси за перење: 1.04
Ефикасност на испирање: 5
Потрошувачка на енергија при стандарден циклус (kWh): 1.090
Потрошувачка на енергија (врз 100 циклуси) (kWh): 73
Потрошувачка на вода при стандарден циклус (L) миење: 56
Потрошувачка на вода (по циклус) (L) – перење и сушење: 90
Класа на ефикасност на центрифугирање: Б
Емисии на акустична бучава во воздухот (dB (A) re 1 pW): 77
Класа на емисии на акустична бучава во воздухот: C
Волумен на барабанот: 60 l
Индекс на енергетска ефикасност – перење: 80
Индекс на енергетска ефикасност перење и сушењето: 82
Пречник на вратата: 470 mm
Екран: Да
Прикажете го преостанатото време: Да
Звучен сигнал: Да
Програми: Eco 40-60, Cotton 60°, Cotton 20°, Synthetics 40°, Wool & Silk 30°, Duvet 40°, Rinse, Allergy Free, Spin, Quick 15″I30°, Rapid 60″I60°, Gentle Dry, Cotton Dry, Quick Wash & Dry 30°, Cotton Wash & Dry 40°
Функционални тастери: Копче за прилагодување на температурата, Копче за прилагодување на брзината на вртење, Копчето за прилагодување на одложениот почеток (1-23ч), Старт/Пауза
Заштита од прелевање: Да
Систем за препознавање на дефекти: Да
Систем за контрола на работата: Eлектронск
Нето тежина: 78 kg
Количински товар (40ftHC контејнер): 159 ком
Вкупна тежина: 80 kg
Димензии на апаратот (ШxВxД): 596x845x582 мм

28,990 ден

Машина за перење и сушење на алишта

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Vox WDM1468-T14ED”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close