VOX WM 1284 – Y


  •  A+++,
  • 1200 вртежи во минута,
  • одложен старт,
  • прилагодување на температурата и вртење,
  • лесно пеглање,
  • АЛЕРГИЈА БЕЗБЕДНО,
  • црн панел,
  • Брзи 15 мин

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “VOX WM 1284 – Y”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close