VOX WM 8051


  • А ++, 5кг,
  • 800 вртежи во минута,
  • 15 програми,
  • Одложување на почетокот 3h, 6h, 9h, 12h, индикатори за перење,
  • Без копче за вртење,
  • Почеток / Пауза,
  • Интензивно плакнење

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “VOX WM 8051”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close