,

WHIRLPOOL ART 98101


WHIRLPOOL ART 98101
Вграден комбиниран фрижидер со долна комора
6th sense Fresh Control технологија
Less Frost технологија на разладување
Контрола на влажноста
брзо ладење
Нето капацитет 227л дел за ладење и 79л дел за замрзнување
5 стаклени полици во дел за ладење
3 фиоки во замрзнувачот
Бучност 35dB
Годишна потрошувачка на ел. енергија 313 kWh
Енергетска класа А+
Димензии ВxШxД193.5x54x54.5 цм

28,995 ден

WHIRLPOOL ART 98101
Вграден комбиниран фрижидер со долна комора
6th sense Fresh Control технологија
Less Frost технологија на разладување
Контрола на влажноста
брзо ладење
Нето капацитет 227л дел за ладење и 79л дел за замрзнување
5 стаклени полици во дел за ладење
3 фиоки во замрзнувачот
Бучност 35dB
Годишна потрошувачка на ел. енергија 313 kWh
Енергетска класа А+
Димензии ВxШxД193.5x54x54.5 цм

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “WHIRLPOOL ART 98101”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close