WHIRLPOOL W2F HD624 X


WHIRLPOOL W2F HD624 X
Самостоечка Машина за миење садови
Инокс
6th Sense технологија
60цм
14 комплети
9 програми
ЛЦД Дисплеј
10 години гаранција против корозија
Тајмер до 24 часа
Половично полнење
Flexi Space модуларни корпи
Прилагодлива горна корпа + одвоива од машината
Директен приклучок за ропла вода до 60 степени
Брза програма
Програма за самочистење
Опција за таблета
Звучен сигнал за крај на циклусот
Заштита од деца
Бучност 44dB
Заштита од прелевање
Потрошувачка на ел.енергија на 100 циклуси 95 kWh
Нова Е енергетска класа
Димензии 85x60x59 цм

26,999 ден

WHIRLPOOL W2F HD624 X
Самостоечка Машина за миење садови
Инокс
6th Sense технологија
60цм
14 комплети
9 програми
ЛЦД Дисплеј
10 години гаранција против корозија
Тајмер до 24 часа
Половично полнење
Flexi Space модуларни корпи
Прилагодлива горна корпа + одвоива од машината
Директен приклучок за ропла вода до 60 степени
Брза програма
Програма за самочистење
Опција за таблета
Звучен сигнал за крај на циклусот
Заштита од деца
Бучност 44dB
Заштита од прелевање
Потрошувачка на ел.енергија на 100 циклуси 95 kWh
Нова Е енергетска класа
Димензии 85x60x59 цм

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “WHIRLPOOL W2F HD624 X”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close