About Us

Се на едно место од идеа, стручно советување, продажба, реализација и сервисирање. STEFAN STORE во соработка со сервисот за бела техника “НИПАН – СТЕФАН” врши продажба, советување, бесплатна достава до врата, бесплатна монтажа, сервис на апарати од бела техника.Долгогодишна традиција и многубројни задоволни клиенти.

Наш приоритет е принципиелност, лојалност, посветеност, стручност и професионалност.

Нудиме квалитетни апарати од бела техника, TV, Клима уреди и апарати за домаќинство од реномирани брендови по ниски цени.

Нарачајте ONLINE нам маил stefanvox77@gmail.com или на телефон 075 / 781 981

Краток опис

Сервис Стефан е овластен сервис за VOX апаратите за бела техника за Скопје.
Сервис Стефан ви овозможува комплетен сервис на уреди за бела техника,продажба на нови уреди,доставување и монтажа за купениот уред.
Сервисот постои 30 години и е ребрендиран од сервис Нипан.
Гаранција за успешната работа е 35 годишното искуство.
Во нашиот сервис има тим од искусни луѓе кои ги решаваат сите проблеми.
Правиме сервис и одржување на машини за перење,машини за садови,електрични шпорети,болјери и клима уреди.
Брендовите со кои соработуваме и за кои правиме сервис и вградуваме делови,се:
VOX
ARISTON
BEKO
BOSH
FAVORIT
GORENJE
LG
NEO
И други
Пријава на дефект на бројот 076 423 071
Сервисот може да се направи кај вас или кај нас.
За сите вградени делови имате гаранција од 6 месеци
Ви нудиме квалитет и сигурност по пристапни цени
Ви нудиме стручни совети за вашите потреби

ИСТОРИЈА

Сервисот постои 30 години и е ребрендиран од сервис Нипан.
Гаранција за успешната работа е 35 годишното искуство.
Во нашиот сервис има тим од искусни луѓе кои ги решаваат сите проблеми.

Стефан Угриновски CEO/Founder

Марјан Манаилов асистент-логистика

SHOPPING CART

close