FAVORIT – МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ АЛИШТА L – 9101N


ДИМЕНЗИИ В/Ш/Д
84,5/59,7/60,5 CM

МАКСИМУМ ВРТЕЖИ ВО МИНУТА (RPM)
1000

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ
9 KG

ИНОКСЕН БАРАБАН
59 L

ПРОГРАМИ
15

ЕЛЕКТРОНСКИ ПРОГРАМАТОР

КОПЧЕ ЗА КОНТРОЛА НА ТЕМПЕРАТУРАТА

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА
D

ЕКО СИСТЕМ ЗА ЗАШТЕДА НА ЕНЕРГИЈА

ЗАШТИТА ПРОТИВ ПРОТЕКУВАЊЕ

ПРОГРАМ ЗА ПЕРЕЊЕ ЈОРГАНИ И ЌЕБИЊА (DUVET)

ЗАШТИТА ПРОТИВ ПЕНА

СИСТЕМ ЗА АВТОМАТСКИ БАЛАНС

СИСТЕМ ЗА ДЕТЕКТИРАЊЕ ГРЕШКА

ДЕТСКО ЗАКЛУЧУВАЊЕ

ОТСТРАНУВАЧКИ ГОРЕН КАПАК

ПОТРОШУВАЧКА НА ЕНЕРГИЈА
215 KWH/ANNUM

ПОТРОШУВАЧКА НА ВОДА
12100 L/ANNUM

НИВО НА БУЧАВА ПРИ ПЕРЕЊЕ
58 DB

НИВО НА БУЧАВА ПРИ ЦЕНТРИФУГИРАЊЕ
78 DB

БРЗА ПРОГРАМА
15 МИНУТИ НА 30 °C

КОПЧЕ ЗА РЕГУЛАЦИЈА НА ВРТЕЖИ

СЕНЗОР ЗА ПОЛОВИЧНО ПОЛНЕЊЕ

БЕЗБЕДНА ПРОГРАМА ЗА АЛЕРГИЈА

КОПЧЕ ЗА ОДЛОЖЕН СТАРТ

КОПЧЕ ЗА БРЗО ПЕРЕЊЕ

КОПЧЕ ЗА РЕГУЛАЦИЈА НА ТЕМПЕРАТУРА

18,307 ден

КАПАЦИТЕТ 9 KG
МАКСИМУМ ВРТЕЖИ ВО МИНУТА (RPM) 1000
15 ПРОГРАМИ
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА D
ЕКО СИСТЕМ ЗА ЗАШТЕДА НА ЕНЕРГИЈА
ЗАШТИТА ПРОТИВ ПРОТЕКУВАЊЕ
ЗАШТИТА ПРОТИВ ПЕНА
СИСТЕМ ЗА АВТОМАТСКИ БАЛАНС
СИСТЕМ ЗА ДЕТЕКТИРАЊЕ ГРЕШКА
ДЕТСКО ЗАКЛУЧУВАЊЕ
БРЗА ПРОГРАМА 15 МИНУТИ НА 30 °C
ALERGY SAFE ПРОГРАМ
КОПЧЕ ЗА РЕГУЛАЦИЈА НА ВРТЕЖИ
СЕНЗОР ЗА ПОЛОВИЧНО ПОЛНЕЊЕ
КОПЧЕ ЗА ОДЛОЖЕН СТАРТ
КОПЧЕ ЗА РЕГУЛАЦИЈА НА ТЕМПЕРАТУРА
ДИМЕНЗИИ: В/Ш/Д 84,5/59,7/54,0 CM”

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “FAVORIT – МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ АЛИШТА L – 9101N”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close