,

CANDY CBL3518F


CANDY CBL3518F
Вграден фрижидер со долна комора
Low Frost технологија на ладење
Нето капацитет 264 литри (Дел за ладење 191л/Дел за замрзнување 73л)
Електронско управување
Автоматско одмрзнување во дел за ладење
Фиока за овошје и зеленчук
Реверзибилна врата
Потрошувачка на енергија годишно 275kWh
Нова F енергетска класа
Бучност 38dB
Димензии 177x54x54.5 цм

19,995 ден

CANDY CBL3518F
Вграден фрижидер со долна комора
Low Frost технологија на ладење
Нето капацитет 264 литри (Дел за ладење 191л/Дел за замрзнување 73л)
Електронско управување
Автоматско одмрзнување во дел за ладење
Фиока за овошје и зеленчук
Реверзибилна врата
Потрошувачка на енергија годишно 275kWh
Нова F енергетска класа
Бучност 38dB
Димензии 177x54x54.5 цм

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “CANDY CBL3518F”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close