Favorit – ЕЛЕКТРИЧНА СКАРА GR-572


MOЌНОСТ
2000W

ПРИЛАГОДУВАЧКИ ТЕРМОСТАТ

ОТСТРАНУВАЧКА РЕШЕТКА

ХРОМИРАНА РЕШЕТКА

САД ПОДЛОГА КОЈ СЕ ПОЛНИ СО ВОДА ЗА ДА ЈА АПСОРБИРА ТЕЧНОСТА ОД ПЛОТНАТА И МИРИЗБАТА

НАМАЛЕН ЧАД И МИРИЗБА

ГОЛЕМИНА НА ПЛОТНА
37,9 X 24,6 CM

1,900 ден

MOЌНОСТ
2000W

ПРИЛАГОДУВАЧКИ ТЕРМОСТАТ

ОТСТРАНУВАЧКА РЕШЕТКА

ХРОМИРАНА РЕШЕТКА

САД ПОДЛОГА КОЈ СЕ ПОЛНИ СО ВОДА ЗА ДА ЈА АПСОРБИРА ТЕЧНОСТА ОД ПЛОТНАТА И МИРИЗБАТА

НАМАЛЕН ЧАД И МИРИЗБА

ГОЛЕМИНА НА ПЛОТНА
37,9 X 24,6 CM

Категорија

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Favorit – ЕЛЕКТРИЧНА СКАРА GR-572”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close