, ,

Hisense WINGS PRO KB50XS1EG-KB50XS1EW


ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.1/4.0)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:6000.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:6250.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:5000/5600 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1540 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1550 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:880.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:2.00 l/h
НИВО НА БУЧАВА:44.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -20 ℃ ДО 43 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:10.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:34.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 55 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:4in1 филтер (Vitamin C, катехин, сребрени јони и Hepa филтер), Филтер со активен јаглен и Филтер за прашина.
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:810 X 585 X 280 mm
ГАРАНЦИЈА:3 години
ИСПОРАКА:12 до 48 часа

39,990 ден

HI-NANO генератор, Паметна гласовна контрола со Alexa, 4Д автоматски насочувачи, Скриен ЛЕД дисплеј, Затемнување на екран, Само-дијагностика, Автоматски внатрешен вентилатор.

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Hisense WINGS PRO KB50XS1EG-KB50XS1EW”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close