UNION UN-10909 BLACK РЕШО – Favorit


ЕЛЕКТРИЧНО РЕШО
МОЌНОСТ 2500W
ГОЛЕМИНА НА ПЛОЧИ 18,5cm;15,5cm
5 НИВОА НА ПОДЕСУВАЊЕ НА ТЕМПЕРАТУРАТА
БОЈА ЦРНА

2,290 ден

ЕЛЕКТРИЧНО РЕШО
МОЌНОСТ 2500W
ГОЛЕМИНА НА ПЛОЧИ 18,5cm;15,5cm
5 НИВОА НА ПОДЕСУВАЊЕ НА ТЕМПЕРАТУРАТА
БОЈА ЦРНА

Категорија

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “UNION UN-10909 BLACK РЕШО – Favorit”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close