,

Vivax ACP-12CC35AERI


ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (7.8/4.6)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:5280.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:5570.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3520/4400 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:850 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1100 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:617.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.20 l/h
НИВО НА БУЧАВА:41.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -20 ℃ ДО 50 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:16.20 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:34.70 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 35 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Филтер за прашина
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:800 X 554 X 333 mm
ГАРАНЦИЈА:5 години
ИСПОРАКА:12 до 48 часа

58,990 ден

Посебно дизајниран 360° Air Flow панел, висока ефикасност, прикажување на самодијагноза, 1W standby, заштита на вентил на надворешна единица, греачи на компресор и кондензатор, пумпа за одвод на кондензот, memory функција, sleep mode, self cleaning, 12 Fan Speed, auto swing, жичен управувач.

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Vivax ACP-12CC35AERI”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close