,

Vivax ACP-18CF50AERI+ R32


ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.2/4.0)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:5860.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:6300.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:5280/5570 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1450 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1500 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:958.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.80 l/h
НИВО НА БУЧАВА:43.50 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -20 ℃ ДО 50 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:28.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:32.50 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 60 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Филтер за прашина
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:805 X 330 X 554 mm
ГАРАНЦИЈА:5 години
ИСПОРАКА:12 до 48 часа

74,990 ден

Дополнителен жичен управувач, висока ефикасност, прикажување на самодијагноза, 1 W standby, заштита на вентил надворешна средина, опсег на оперативно работно греење (-15 °C), опсег на оперативно работно ладење (-15 °C), 12 fan speed.

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Vivax ACP-18CF50AERI+ R32”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close