, ,

Vivax ACP-36CC105AERI R32


ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.1/4.0)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:12020.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:13480.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:10550/11140 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:3750 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:2993 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:1775.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:3.60 l/h
НИВО НА БУЧАВА:42.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -20 ℃ ДО 50 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:27.50 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:66.80 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 115 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Филтер за прашина
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:946 X 810 X 410 mm
ГАРАНЦИЈА:5 години
ИСПОРАКА:12 до 48 часа

144,990 ден

Посебно дизајниран 360° Air Flow панел, дополнителен жичен управувач, висока ефикасност, прикажување на самодијагноза, 1W standby, заштита на вентил на надворешна единица, греачи на компресор и кондензатор, пумпа за одвод на кондензот, memory функција, sleep mode, self cleaning, 12 Fan Speed, auto swing.

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Vivax ACP-36CC105AERI R32”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close