Vivax HPS-28CH84AERI/O1 R32 8KW


Енергетска класа
На надворешна единица A+++
Капацитет
На ладење 8.35 kW
На греење 8.4 kW
Моќност
Просечна моќност 8 kW
Ниво на бучава
Надворешна единица 63 dB
Маса
Надворешна единица 67 kg
Димензии
На надворешна единица 1075 X 965 X 395 mm
Останати спецификации
Препорачана површина до 80-100m2
Гаранција
Времетраење 36 месеци

226,000 ден

VIVAX

Категорија

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Vivax HPS-28CH84AERI/O1 R32 8KW”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close