Vivax HPS-34CH100AERI/O1 R32 10KW


Енергетска класа
На надворешна единица А+++
Капацитет
На ладење 10 kW
На греење 10.2 kW
Моќност
Просечна моќност 10 kW
Ниво на бучава
Надворешна единица 65 dB
Маса
Надворешна единица 67 kg
Димензии
На надворешна единица 1075 X 965 X 395mm
Останати спецификации
Препорачана површина до 100-120m2
Гаранција
Времетраење 36 месеци

239,000 ден

VIVAX

Категорија

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Vivax HPS-34CH100AERI/O1 R32 10KW”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close