,

WHIRLPOOL AKR 749 / 1 IX


WHIRLPOOL AKR 749/1 IX
Телескопски аспиратор на извлекување со вклучен активен јаглен филтер
Инокс
60цм
3 брзини
Капацитет на извлекување 304 м3/ч
Механички команди
2x ЛЕД осветлување
Интегиран поклопец за издувот ако не се користи за издувно работење
Бучност 62dB
Д енергетска класа
Димензии 18×59.9×30 цм

9,999 ден

WHIRLPOOL AKR 749/1 IX
Телескопски аспиратор на извлекување со вклучен активен јаглен филтер
Инокс
60цм
3 брзини
Капацитет на извлекување 304 м3/ч
Механички команди
2x ЛЕД осветлување
Интегиран поклопец за издувот ако не се користи за издувно работење
Бучност 62dB
Д енергетска класа
Димензии 18×59.9×30 цм

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “WHIRLPOOL AKR 749 / 1 IX”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close