Комбиниран фрижидер Favorit CF 374 Inox


ДИМЕНЗИИ В/Ш/Д 180/60/62 CM
БРУТО/НЕТО ВОЛУМЕН 341/324 L
ЛАДИЛНИК/ЗАМРЗНУВАЧ НЕТО ВОЛУМЕН 230/106 L
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА А+
ГАС Р 600 A
БОЈА БЕЛА/INOX
ИЗМЕНЛИВИ ВРАТИ √
ЕДЕН КОМПРЕСОР √
РЕГУЛИРАЧКИ НОГАРКИ √
ЗАДНИ ТРКАЛЦА √
ДЕЛ ЗА МЛЕЧНИ ПРОИЗВОДИ √
ФИКСНИ РАЧКИ ЗА ВРАТА √
ДРЖАЧ ЗА ЈАЈЦА √
ПРИЛАГОДУВАЧКИ СТАКЛЕНИ ПОЛИЦИ √
ПРИЛАГОДУВАЧКИ ПОЛИЦИ НА ВРАТА √
КОМОРА ЗА ЗАМРЗНУВАЊЕ СО ТРАНСПАРЕНТНИ ФИОКИ √
ПОТРОШУВАЧКА НА ЕЛ. ЕНЕРГИЈА 306 KWH / ГОД
НИВО НА БУЧНОСТ 41 DB

21,400 ден

ДИМЕНЗИИ В/Ш/Д 180/60/62 CM
БРУТО/НЕТО ВОЛУМЕН 341/324 L
ЛАДИЛНИК/ЗАМРЗНУВАЧ НЕТО ВОЛУМЕН 230/106 L
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА А+
ГАС Р 600 A
БОЈА БЕЛА/INOX
ИЗМЕНЛИВИ ВРАТИ √
ЕДЕН КОМПРЕСОР √
РЕГУЛИРАЧКИ НОГАРКИ √
ЗАДНИ ТРКАЛЦА √
ДЕЛ ЗА МЛЕЧНИ ПРОИЗВОДИ √
ФИКСНИ РАЧКИ ЗА ВРАТА √
ДРЖАЧ ЗА ЈАЈЦА √
ПРИЛАГОДУВАЧКИ СТАКЛЕНИ ПОЛИЦИ √
ПРИЛАГОДУВАЧКИ ПОЛИЦИ НА ВРАТА √
КОМОРА ЗА ЗАМРЗНУВАЊЕ СО ТРАНСПАРЕНТНИ ФИОКИ √
ПОТРОШУВАЧКА НА ЕЛ. ЕНЕРГИЈА 306 KWH / ГОД
НИВО НА БУЧНОСТ 41 DB

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Комбиниран фрижидер Favorit CF 374 Inox”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close