,

TELEFUNKEN TFR 379W


TELEFUNKEN TFR 379W
Фрижидер со долна комора
Бела боја
TOTAL NO FROST технолгија на ладење
Multi cooling
Тотален капацитет 291л
Дел за одржување 205л
Замрзнувачки дел 86л
Конвертибилна Chill Zone/Crisper фиока
Аларм за отворена врата
Стаклени полици
ЛЕД осветлување
Реверзибилна врата
А+ енергетска класа
Димензии 186x60x65 цм

23,999 ден

TELEFUNKEN TFR 379W
Фрижидер со долна комора
Бела боја
TOTAL NO FROST технолгија на ладење
Multi cooling
Тотален капацитет 291л
Дел за одржување 205л
Замрзнувачки дел 86л
Конвертибилна Chill Zone/Crisper фиока
Аларм за отворена врата
Стаклени полици
ЛЕД осветлување
Реверзибилна врата
А+ енергетска класа
Димензии 186x60x65 цм

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “TELEFUNKEN TFR 379W”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close