,

MIDEA MDRT294FGE50


MIDEA MDRT294FGE50
Фрижидер со горна комора
Сребрена боја
Direct cooling технологија на ладење
Дел за одржување 163л
Замрзнувачки дел 41л
стаклени полици
Бучност 41dB
Годишна потрошувачка на ел. eнергија 176kwh
Нова E енергетска класа
Димензии 144x55x55 цм

13,499 ден

MIDEA MDRT294FGE50
Фрижидер со горна комора
Сребрена боја
Direct cooling технологија на ладење
Дел за одржување 163л
Замрзнувачки дел 41л
стаклени полици
Бучност 41dB
Годишна потрошувачка на ел. eнергија 176kwh
Нова E енергетска класа
Димензии 144x55x55 цм

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “MIDEA MDRT294FGE50”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close