,

ST RF-343WM


ST RF-343WM
Superior Technology
Фрижидер со долна комора
Бела боја
Direct cooling технологија на ладење
Капацитет на дел за одржување 116л
Капацитет на замрзнувачки дел 51л
Стаклени полици
Бучност 41dB
Нова Ф енергетска класа
Димензии 148.5x50x54 цм

11,999 ден

ST RF-343WM
Superior Technology
Фрижидер со долна комора
Бела боја
Direct cooling технологија на ладење
Капацитет на дел за одржување 116л
Капацитет на замрзнувачки дел 51л
Стаклени полици
Бучност 41dB
Нова Ф енергетска класа
Димензии 148.5x50x54 цм

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “ST RF-343WM”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close