,

ST RF-263SM Superior Technology


ST RF-263SM Superior Technology
Фрижидер со горна комора
Сребрена боја
Direct cooling технологија на ладење
Капацитет на дел за одржување 163л
Капацитет на замрзнувачки дел 41л
Стаклени полици
Бучност 40dB
Годишна потрошувачка на ел. енергија 221kWh
Нова Ф енергетска класа
Димензии 144x55x55 цм

11,999 ден

ST RF-263SM Superior Technology
Фрижидер со горна комора
Сребрена боја
Direct cooling технологија на ладење
Капацитет на дел за одржување 163л
Капацитет на замрзнувачки дел 41л
Стаклени полици
Бучност 40dB
Годишна потрошувачка на ел. енергија 221kWh
Нова Ф енергетска класа
Димензии 144x55x55 цм

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “ST RF-263SM Superior Technology”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close