,

ST RF-396TNFXM Superior Technology


ST RF-396TNFXM Superior Technology
Комбиниран фрижидер со долна комора
Инокс
Total No frost технологија на ладење
Тотален кaпaцитет 310л (224л капацитет на разладен дел и 86л капацитет на замрзнувачки дел)
Multi Air Flow технологија
Електронска контрола на температурата
Посебен дел за зеленчук и овошје
Полици од транспарентно стакло
Бучност 42dB
Годишна потрошувачка на ел. енергија 235kWh
Нова Е енергетска класа
Димензии 188x63x59.5 цм

21,999 ден

ST RF-396TNFXM Superior Technology
Комбиниран фрижидер со долна комора
Инокс
Total No frost технологија на ладење
Тотален кaпaцитет 310л (224л капацитет на разладен дел и 86л капацитет на замрзнувачки дел)
Multi Air Flow технологија
Електронска контрола на температурата
Посебен дел за зеленчук и овошје
Полици од транспарентно стакло
Бучност 42dB
Годишна потрошувачка на ел. енергија 235kWh
Нова Е енергетска класа
Димензии 188x63x59.5 цм

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “ST RF-396TNFXM Superior Technology”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close