,

Hisense RB390N4BW20


Hisense RB390N4BW20
Комбиниран фрижидер со долна комора
Бел
Total NoFrost технологија
Надворешен ЛЦД Дисплеј
Тотален капацитет 302л (Дел за ладење 203л
дел за замрзнување 99л)
Електронско управување
FastFreeze: Брзо замрзнување
Big Box фиока
Moisture Fresh фиока со контрола на влажност
Eко мод на работа
Slot-in: Можност за поставување на апаратот во кујнски простор од 60 цм
ЛЕД осветлување
4 стаклени полици
Полица за шишиња без држач
Фиока за зеленчук
SpaceBox – голема фиока за замрзнување
3 фиоки за замрзнување
Аларм за отворена врата
Бучност 38dB
Нова Е енергетска класа
Димензии (ВxШxД): 185x60x59.2 цм

27,999 ден

Hisense RB390N4BW20
Комбиниран фрижидер со долна комора
Бел
Total NoFrost технологија
Надворешен ЛЦД Дисплеј
Тотален капацитет 302л (Дел за ладење 203л
дел за замрзнување 99л)
Електронско управување
FastFreeze: Брзо замрзнување
Big Box фиока
Moisture Fresh фиока со контрола на влажност
Eко мод на работа
Slot-in: Можност за поставување на апаратот во кујнски простор од 60 цм
ЛЕД осветлување
4 стаклени полици
Полица за шишиња без држач
Фиока за зеленчук
SpaceBox – голема фиока за замрзнување
3 фиоки за замрзнување
Аларм за отворена врата
Бучност 38dB
Нова Е енергетска класа
Димензии (ВxШxД): 185x60x59.2 цм

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Hisense RB390N4BW20”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close