,

ST RF-385WM


ST RF-385WM
Superior Technology
Комбиниран фрижидер со долна комора
Бела боја
Direct cooling технологија на ладење
Тотален каапцитет 262л (197л капацитет на разладен дел и 65л капацитет на замрзнувачки дел)
Механичка контрола на температурата
Посебен дел за зеленчук и овошје
Полици од транспарентно стакло
Бучност 39dB
Годишна потрошувачка на ел. енергија 255kWh
Нова Ф енергетска класа
Димензии 176x55x55 цм

13,999 ден

ST RF-385WM
Superior Technology
Комбиниран фрижидер со долна комора
Бела боја
Direct cooling технологија на ладење
Тотален каапцитет 262л (197л капацитет на разладен дел и 65л капацитет на замрзнувачки дел)
Механичка контрола на температурата
Посебен дел за зеленчук и овошје
Полици од транспарентно стакло
Бучност 39dB
Годишна потрошувачка на ел. енергија 255kWh
Нова Ф енергетска класа
Димензии 176x55x55 цм

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “ST RF-385WM”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close