,

TELEFUNKEN TFR 374W


TELEFUNKEN TFR 374W
Фрижидер со долна комора
Бела боја
LESS FROST технолгија на ладење
Тотален капацитет 341л
Дел за одржување 234л
Замрзнувачки дел 107л
Crisper фиока за Humidity control
Стаклени полици
ЛЕД осветлување
Реверзибилна врата
А+ енергетска класа
Димензии 186x60x65 цм

20,999 ден

TELEFUNKEN TFR 374W
Фрижидер со долна комора
Бела боја
LESS FROST технолгија на ладење
Тотален капацитет 341л
Дел за одржување 234л
Замрзнувачки дел 107л
Crisper фиока за Humidity control
Стаклени полици
ЛЕД осветлување
Реверзибилна врата
А+ енергетска класа
Димензии 186x60x65 цм

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “TELEFUNKEN TFR 374W”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close