FAVORIT – МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ АЛИШТА L – 6100N


ДИМЕНЗИИ В/Ш/Д
84,50 /59,70/52,00 CM

ВРТЕЖИ ВО МИНУТА (RPM)
1000

КАПАЦИТЕТ
6 KG

ИНОКСЕН БАРАБАН
44 Л.

ПРОГРАМИ
15

ЕЛЕКТРОНСКИ ПРОГРАМАТОР

КОПЧЕ ЗА КОНТРОЛА НА ТЕМПЕРАТУРА

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА
D

ЕКО СИСТЕМ ЗА ЗАШТЕДА НА ЕНЕРГИЈА

ЗАШТИТА ПРОТИВ ПРОТЕКУВАЊЕ

ЗАШТИТА ПРОТИВ ПЕНА

СИСТЕМ ЗА АВТОМАТСКИ БАЛАНС

СИСТЕМ ЗА ДЕТЕКТИРАЊЕ ГРЕШКА

ДЕТСКО ЗАКЛУЧУВАЊЕ

ОТСТРАНУВАЧКИ ГОРЕН КАПАК

ПОТРОШУВАЧКА НА ЕНЕРГИЈА
151 KWH/ANNUM

ПОТРОШУВАЧКА НА ВОДА (Л/ГОД.)
9900 L/ANNUM

БУЧАВА ПРИ ПЕРЕЊЕ
58 DB

БУЧАВА ПРИ ЦЕНТРИФУГИРАЊЕ
77 DB

БРЗА ПРОГРАМА
15 МИНУТИ НА 30 C

КОПЧЕ ЗА РЕГУЛАЦИЈА НА ВРТЕЖИ

КОПЧЕ ЗА ОДЛОЖЕН СТАРТ

СЕНЗОР ЗА ПОЛОВИЧНО ПОЛНЕЊЕ

БЕЗБЕДНА ПРОГРАМА ЗА АЛЕРГИЈА

13,400 ден

КАПАЦИТЕТ 6 KG
ЦЕНТРИФУГА 1000врт/мин
ПРОГРАМИ 15
ЕЛЕКТРОНСКИ ПРОГРАМАТОР
КОПЧЕ ЗА КОНТРОЛА НА ТЕМПЕРАТУРА
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА А+++
ЕКО СИСТЕМ ЗА ЗАШТЕДА НА ЕНЕРГИЈА
ЗАШТИТА ПРОТИВ ПРОТЕКУВАЊЕ
ЗАШТИТА ПРОТИВ ПЕНА
СИСТЕМ ЗА АВТОМАТСКИ БАЛАНС
СИСТЕМ ЗА ДЕТЕКТИРАЊЕ ГРЕШКА
ДЕТСКО ЗАКЛУЧУВАЊЕ
БРЗА ПРОГРАМА 15 МИНУТИ НА 30 C
КОПЧЕ ЗА РЕГУЛАЦИЈА НА ВРТЕЖИ
КОПЧЕ ЗА ОДЛОЖЕН СТАРТ
СЕНЗОР ЗА ПОЛОВИЧНО ПОЛНЕЊЕ
ДИМЕНЗИИ В/Ш/Д 84,50 /59,70/49,70 CM

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “FAVORIT – МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ АЛИШТА L – 6100N”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close