FAVORIT – МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ АЛИШТА L – 7101N


ДИМЕНЗИИ: В/Ш/Д
84,5/59,7/54,0 CM

МАКСИМУМ ВРТЕЖИ ВО МИНУТА (RPM)
1000

КАПАЦИТЕТ
7 KG

ИНОКСЕН БАРАБАН
45 Л.

ПРОГРАМИ
15

ЕЛЕКТРОНСКИ ПРОГРАМАТОР

КОПЧЕ ЗА КОНТРОЛА НА ТЕМПЕРАТУРАТА

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА
D

ЕКО СИСТЕМ ЗА ЗАШТЕДА НА ЕНЕРГИЈА

ЗАШТИТА ПРОТИВ ПРОТЕКУВАЊЕ

ЗАШТИТА ПРОТИВ ПЕНА

СИСТЕМ ЗА АВТОМАТСКИ БАЛАНС

СИСТЕМ ЗА ДЕТЕКТИРАЊЕ ГРЕШКА

ДЕТСКО ЗАКЛУЧУВАЊЕ

ОТСТРАНУВАЊЕ ГОРЕН КАПАК

ПОТРОШУВАЧКА НА ЕНЕРГИЈА
171 KWH/ANNUM

ПОТРОШУВАЧКА НА ВОДА (Л/ГОД.)
10337 L/ANNUM

НИВО НА БУЧАВА ПРИ ПЕРЕЊЕ
58 DB

НИВО НА БУЧАВА ПРИ ЦЕНТРИФУГИРАЊЕ
76 DB

БРЗА ПРОГРАМА
15 МИНУТИ НА 30 °C

БЕЗБЕДНА ПРОГРАМА ЗА АЛЕРГИЈА

КОПЧЕ ЗА РЕГУЛАЦИЈА НА ВРТЕЖИ

СЕНЗОР ЗА ПОЛОВИЧНО ПОЛНЕЊЕ

КОПЧЕ ЗА ОДЛОЖЕН СТАРТ

КОПЧЕ ЗА РЕГУЛАЦИЈА НА ТЕМПЕРАТУРА

14,842 ден

КАПАЦИТЕТ 7 KG
МАКСИМУМ ВРТЕЖИ ВО МИНУТА (RPM) 1000
15 ПРОГРАМИ
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА D
ЕКО СИСТЕМ ЗА ЗАШТЕДА НА ЕНЕРГИЈА
БРЗА ПРОГРАМА 15 МИНУТИ НА 30 °C
СЕНЗОР ЗА ПОЛОВИЧНО ПОЛНЕЊЕ
ОДЛОЖЕН СТАРТ
ДИМЕНЗИИ: В/Ш/Д 84,5/59,7/54,0 CM

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “FAVORIT – МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ АЛИШТА L – 7101N”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close