FAVORIT – МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ АЛИШТА W – 7122N BLDC


ДИМЕНЗИИ В/Ш/Д
84,5 / 60,5 / 54,1 CM

МАКСИМУМ ВРТЕЖИ ВО МИНУТА (RPM)
1200

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ
7 KG

ИНОКСЕН БАРАБАН
49 Л

ИНВЕРТЕР МОТОР (10Г ГАРАНЦИЈА )

ДИГИТАЛЕН ЛЦД ЕКРАН

ОДЛОЖЕН СТАРТ

ПРОГРАМИ
15

ЕЛЕКТРОНСКИ ПРОГРАМАТОР

КОПЧЕ ЗА ПРИЛАГОДУВАЊЕ НА ТЕМПЕРАТУРАТА НА ВОДАТА

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА
B

ЕКО СИСТЕМ ЗА ЗАШТЕДА НА ЕНЕРГИЈА

ЗАШТИТА ПРОТИВ ПРОТЕКУВАЊЕ

ЗАШТИТА ПРОТИВ ПЕНА

СИСТЕМ ЗА АВТОМАТСКИ БАЛАНС

СИСТЕМ ЗА ДЕТЕКТИРАЊЕ ГРЕШКА

ДЕТСКО ЗАКЛУЧУВАЊЕ

ОТСТРАНУВАЧКИ ГОРЕН КАПАК

АНТИАЛЕРГИСКИ ПРОГРАМ

ОСЕТЛИВО / РАЧНО ПЕРЕЊЕ

ПОТРОШУВАЧКА НА ЕНЕРГИЈА
135KWH/ANNUM

ПОТРОШУВАЧКА НА ВОДА
9900 L/ANNUM

НИВО НА БУЧАВА ПРИ ПЕРЕЊЕ
50 DB

НИВО НА БУЧАВА ПРИ ЦЕНТРИФУГИРАЊЕ
74 DB

БРЗА ПРОГРАМА
15 МИН. НА 30°

КОПЧЕ ЗА РЕГУЛАЦИЈА НА ВРТЕЖИ

СЕНЗОР ЗА ПОЛОВИЧНО ПОЛНЕЊЕ

КОПЧЕ ЗА ПРЕДПЕРЕЊЕ

19,788 ден

МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ АЛИШТАКАПАЦИТЕТ 8кгЦЕНТРИФУГА 1200вр/минИНВЕРТЕР МОТОР СО 10години гаранцијаЗАШТИТА ПРОТИВ ПЕНА15 ПРОГРАМИАВТОМАТСКИ БАЛАНСАНТИАЛЕРГИСКИ ПРОГРАМЕНЕРГЕТСКА КЛАСА BДИМЕНЗИИ В/Ш/Д 85/60/55см

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “FAVORIT – МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ АЛИШТА W – 7122N BLDC”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close