МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ VIVAX WFL-100615BS


Машина за перење Vivax WFL-100615BS

Супер слим машина за перење алишта. 1000 вртежи

5кг капацитет

15 програми

Дополнителни програми: Drum clean, предперење, childLock, одложен старт 3h,6h,9h.

Брзи програми 45, 15 мин.

Енергетска класа А+

Димензии: ШхДхВ – 59,5 х 40 х 85 цм

36 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

13,890 ден

Машина за перење Vivax WFL-100615BS

Супер слим машина за перење алишта. 1000 вртежи

5кг капацитет

15 програми

Дополнителни програми: Drum clean, предперење, childLock, одложен старт 3h,6h,9h.

Брзи програми 45, 15 мин.

Енергетска класа А+

Димензии: ШхДхВ – 59,5 х 40 х 85 цм

36 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ VIVAX WFL-100615BS”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close