Машина за перење Vivax WFL-120615B


Брзина (вртежи во минута): 1200

Капацитет (кг) : 6

Број на програми: 15

Дополнителни програми: Чистење на тапан, одложување на перење 24 часа, прилагодување на брзината и температурата, заклучување за деца, предперење

Брзи програми: 45, 15 мин

Дигитален екран

Енергетска класа: A+++/ E

Боја: Бела

Полнење: Напред

Димензии на производот: 59.5 × 47.0 × 85.0 cm
Тежина: 57 kg

15,790 ден

Брзина (вртежи во минута): 1200

Капацитет (кг) : 6

Број на програми: 15

Дополнителни програми: Чистење на тапан, одложување на перење 24 часа, прилагодување на брзината и температурата, заклучување за деца, предперење

Брзи програми: 45, 15 мин

Дигитален екран

Енергетска класа: A+++/ E

Боја: Бела

Полнење: Напред

Димензии на производот: 59.5 × 47.0 × 85.0 cm
Тежина: 57 kg

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Машина за перење Vivax WFL-120615B”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close