Atlantic APE OPRO+ S 100 WM 2000M PE


Atlantic APE OPRO+ S 100 WM 2000M PE
Електричен бојлер
Капацитет 100л
2KW
5 години гаранција
Вклучен кабел за приклучување во ел. Енергија
Термометар
Долен потенциометар за одбирање температура
Издржливост на притисок до 8 бари
Сигурносен вентил
Контролни индикатори
Ц енергетска класа
Димензии 1008x433x433 мм
Тежина 23.5 кг

7,999 ден

Atlantic APE OPRO+ S 100 WM 2000M PE
Електричен бојлер
Капацитет 100л
2KW
5 години гаранција
Вклучен кабел за приклучување во ел. Енергија
Термометар
Долен потенциометар за одбирање температура
Издржливост на притисок до 8 бари
Сигурносен вентил
Контролни индикатори
Ц енергетска класа
Димензии 1008x433x433 мм
Тежина 23.5 кг

Категорија

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Atlantic APE OPRO+ S 100 WM 2000M PE”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close