Gorenje TG80NG


Gorenje TG80NG
Бојлер
80 Л
Бела боја
Моќност 2КW
Работен Притисок 6Bar
Високо Монтажен
Внатрешен(Заштитен)Термостат
Емајлиран Казан
Температура на загревање од 15°C до 75°C
Димензии (ШxВxД): 45
4 x 76
6 x 46
1 cm
Мотажа на зид
(Напомена обазезна примена на сигурносен вентил)

8,990 ден

Gorenje TG80NG
Бојлер
80 Л
Бела боја
Моќност 2КW
Работен Притисок 6Bar
Високо Монтажен
Внатрешен(Заштитен)Термостат
Емајлиран Казан
Температура на загревање од 15°C до 75°C
Димензии (ШxВxД): 45
4 x 76
6 x 46
1 cm
Мотажа на зид
(Напомена обазезна примена на сигурносен вентил)

Категорија

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Gorenje TG80NG”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close