Midea D100-20FG


Midea D100-20FG
Електичен бојлер
Моќност 2KW
Капацитет 100л
Емајлиран греач и Целосно емајлиран казан
Магнезиумска анода против бигор
Притисок 7.5 бари
Температура од 30 до 80 степени
Вграден термометар
IPX4 заштита
Заштита од прегревање
Димензии 89.5×45 цм

7,499 ден

Midea D100-20FG
Електичен бојлер
Моќност 2KW
Капацитет 100л
Емајлиран греач и Целосно емајлиран казан
Магнезиумска анода против бигор
Притисок 7.5 бари
Температура од 30 до 80 степени
Вграден термометар
IPX4 заштита
Заштита од прегревање
Димензии 89.5×45 цм

Категорија

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Midea D100-20FG”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close