ARISTON PRO1 R 80 V 2K


ARISTON PRO1 R 80 V 2K
Eлектричен бојлер
Wave дизајн 2018
80л
MADE IN ITALY
2 КW
Емајлиран челичен резервоар со титаниум тестиран до 16 бари
Голема Магнезиумска Анода
Nanomix технологија која спречува нововлезената ладна вода да се измеша со веќе топлата вода (до 15л повеќе топла вода)
Полиуретанска изолација CFC Free
Хидрауличен сигурносен вентил до 8 бари
Надворешен Термостат за одбирање температура
Максимална температура 75 степени
Загревање за 2ч и 12 минути до 45 степени
бела боја
Димензии ВxШxД 75.8x45x48 цм тежина 21.5кг
IPX3 ниво на заштита

7,799 ден

ARISTON PRO1 R 80 V 2K
Eлектричен бојлер
Wave дизајн 2018
80л
MADE IN ITALY
2 КW
Емајлиран челичен резервоар со титаниум тестиран до 16 бари
Голема Магнезиумска Анода
Nanomix технологија која спречува нововлезената ладна вода да се измеша со веќе топлата вода (до 15л повеќе топла вода)
Полиуретанска изолација CFC Free
Хидрауличен сигурносен вентил до 8 бари
Надворешен Термостат за одбирање температура
Максимална температура 75 степени
Загревање за 2ч и 12 минути до 45 степени
бела боја
Димензии ВxШxД 75.8x45x48 цм тежина 21.5кг
IPX3 ниво на заштита

Категорија

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “ARISTON PRO1 R 80 V 2K”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close