Midea D80-20FG


Midea D80-20FG
Електичен бојлер
Моќност 2KW
Капацитет 80л
Емајлиран греач и Целосно емајлиран казан
Магнезиумска анода против бигор со димензии 22×296мм
Притисок 7.5 бари
Вграден термометар
Сигурносен вентил
Димензии 450x450x760 mm

5,999 ден

Midea D80-20FG
Електичен бојлер
Моќност 2KW
Капацитет 80л
Емајлиран греач и Целосно емајлиран казан
Магнезиумска анода против бигор со димензии 22×296мм
Притисок 7.5 бари
Вграден термометар
Сигурносен вентил
Димензии 450x450x760 mm

Категорија

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Midea D80-20FG”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close