Midea D80-20A6


Midea D80-20A6
Хоризонтален Електичен бојлер
Моќност 2KW
Капацитет 80л
Емајлиран греач и Целосно емајлиран казан
Магнезиумска анода против бигор со димензии 22×296мм
Притисок 7.5 бари
Температура од 30 до 80 степени
Вграден термометар
IPX4 заштита
Заштита од прегревање
Димензии 81x45x45 цм

6,999 ден

Midea D80-20A6
Хоризонтален Електичен бојлер
Моќност 2KW
Капацитет 80л
Емајлиран греач и Целосно емајлиран казан
Магнезиумска анода против бигор со димензии 22×296мм
Притисок 7.5 бари
Температура од 30 до 80 степени
Вграден термометар
IPX4 заштита
Заштита од прегревање
Димензии 81x45x45 цм

Категорија

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Midea D80-20A6”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close