TING INOX BVE 80 KP


TING INOX BVE 80 KP
Електричен бојлер со Инокс казан со 20 години гаранција
Капацитет 80 литри
Моќност 2.5kW
Работен притисок 6 bar
Полиуретанска изолација од висок квалитет
Димензии 435x435x820 mm

14,500 ден

TING INOX BVE 80 KP
Електричен бојлер со Инокс казан со 20 години гаранција
Капацитет 80 литри
Моќност 2.5kW
Работен притисок 6 bar
Полиуретанска изолација од висок квалитет
Димензии 435x435x820 mm

Категорија

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “TING INOX BVE 80 KP”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close