BOSCH BGLS2BU2


BOSCH BGLS2BU2
Правосмукалка
според директиви на ЕУ
600w
Сина боја
PureAir Hygiene Филтер за чист излезен возух
Специјална Power protect TYP G All врекичка за подобрени перформанси на самата правосмукалка
3.5л капацитет на кесата
Варијабилна моќ на вшмукување
Телескопска цевка
Ергономска рачка
Автоматско собирање на кабелот
3 тркалца за движење
5м должина на кабел
радиус на движење 8м
Бучност 80дб
600W

7,999 ден

BOSCH BGLS2BU2
Правосмукалка
според директиви на ЕУ
600w
Сина боја
PureAir Hygiene Филтер за чист излезен возух
Специјална Power protect TYP G All врекичка за подобрени перформанси на самата правосмукалка
3.5л капацитет на кесата
Варијабилна моќ на вшмукување
Телескопска цевка
Ергономска рачка
Автоматско собирање на кабелот
3 тркалца за движење
5м должина на кабел
радиус на движење 8м
Бучност 80дб
600W

Категорија

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “BOSCH BGLS2BU2”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close