Gorenje VC 2321 GPLW


Gorenje VC 2321 GPLW
Правосмукалка
Црвена-бела боја
Моќност: 2300 W
Со вреќичка
Моќ на всисување: 470 W
Управување на допир (TouchControl)
Индикатор за полна вреќичка
Индикатор за празнење на садот за прашина
Волумен на вреќичката: 3 l
мотор SOFT START
употреба суво чистење
Хепа филтер 2
Ниво на филтрација: 9
XpandZone четка
цевка: Алуминиум
Универзална четка + 3 додатни наставки
Радиус-Опсег: 10 m

6,990 ден

Gorenje VC 2321 GPLW
Правосмукалка
Црвена-бела боја
Моќност: 2300 W
Со вреќичка
Моќ на всисување: 470 W
Управување на допир (TouchControl)
Индикатор за полна вреќичка
Индикатор за празнење на садот за прашина
Волумен на вреќичката: 3 l
мотор SOFT START
употреба суво чистење
Хепа филтер 2
Ниво на филтрација: 9
XpandZone четка
цевка: Алуминиум
Универзална четка + 3 додатни наставки
Радиус-Опсег: 10 m

Категорија

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Gorenje VC 2321 GPLW”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close