SAMSUNG VCC4135S37 / BOL


SAMSUNG VCC4135S37/BOL
Правосмукалка
Црвена боја
Моќност на моторот 1600 W
Вмукувачка моќ 320 W
ниво на бучност 83db
Собирање на прашина во кеса
Капацитет на садот за прашина 3.0л
Контрола On/Off
6 степени на моќност
Cyclone Фитер
Микро Филтер на издув
Pena филтер на мотор
Дводелна челична цевка
Четка 2-Step (NB-250)
додатоци за ќошина и пајажина
Витливо црево 360
Автоматско повлекување на кабелот
Радиус на движење 9

5,499 ден

SAMSUNG VCC4135S37/BOL
Правосмукалка
Црвена боја
Моќност на моторот 1600 W
Вмукувачка моќ 320 W
ниво на бучност 83db
Собирање на прашина во кеса
Капацитет на садот за прашина 3.0л
Контрола On/Off
6 степени на моќност
Cyclone Фитер
Микро Филтер на издув
Pena филтер на мотор
Дводелна челична цевка
Четка 2-Step (NB-250)
додатоци за ќошина и пајажина
Витливо црево 360
Автоматско повлекување на кабелот
Радиус на движење 9

Категорија

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “SAMSUNG VCC4135S37 / BOL”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close