Philips FC9330 / 09


Philips FC9330/09
Правосмукалка
Боја Црно црвена
според директиви на ЕУ
Моќност на моторот 650 W заменува 2200W
ниво на бучност 79db
Собирање на прашина без кеса во сад
Капацитет на садот за прашина 1.5л
Motor filter: филтер се мие
Телескопска цевка
Радиус на користење 9м
Должина на кабел 6м
Додатоци: TriActive Четка
Мала четка
Енергетска класа А

10,499 ден

Philips FC9330/09
Правосмукалка
Боја Црно црвена
според директиви на ЕУ
Моќност на моторот 650 W заменува 2200W
ниво на бучност 79db
Собирање на прашина без кеса во сад
Капацитет на садот за прашина 1.5л
Motor filter: филтер се мие
Телескопска цевка
Радиус на користење 9м
Должина на кабел 6м
Додатоци: TriActive Четка
Мала четка
Енергетска класа А

Категорија

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Philips FC9330 / 09”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close