Favorit FVC 123


2 ПЛАСТИЧНИ ЦЕВКИ

ПЛАСТИЧНА ЧЕТКА ЗА ПОД
ЕЛЕКТРОНСКИ РЕГУЛАТОР

КОПЧЕ ЗА АВТОМАТСКО НАМОТУВАЊЕ НА КАБЕЛОТ

ИНДИКАТОР ЗА НИВО НА ПРАВ

СПЕЦИЈАЛЕН ДИЗАЈН ЗА МАЛА БУЧАВА

ТЕКСТИЛНА ИЛИ КНИЖНА КЕСА

КАПАЦИТЕТ ЗА ПРАШИНА
2,5L

ЦРЕВО СО МОЖНОСТ ЗА ВРТЕЊЕ ОД 360 СТЕПЕНИ

ГОЛЕМА РАЧКА

ИЗДУВЕН СУНЃЕРАСТ ФИЛТЕР

ДОЛЖИНА НА КАБЕЛ
4,5 M

МОЌНОСТ
1600 W

РЕГУЛАТОР НА СИЛА

БОЈА
СИНА/ЦРВЕНА

3,400 ден

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Favorit FVC 123”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close