Xiaomi Deerma Vacuum Cleaner


Xiaomi Deerma Vacuum Cleaner
Правосмукалка
WET&DRY
Бела боја
Моќност: 1200 W
За влажно и суво чистење
Пластичен сад 6Л
Тип на цевка: Лесна за составување
Моќ на всисување 18000Ра
вклучување со нога
можност за дување што е погодно за сушење на подот или миленичиња
кабел 5м
4 тркалца

7,649 ден

Xiaomi Deerma Vacuum Cleaner
Правосмукалка
WET&DRY
Бела боја
Моќност: 1200 W
За влажно и суво чистење
Пластичен сад 6Л
Тип на цевка: Лесна за составување
Моќ на всисување 18000Ра
вклучување со нога
можност за дување што е погодно за сушење на подот или миленичиња
кабел 5м
4 тркалца

Категорија

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Xiaomi Deerma Vacuum Cleaner”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close