KARCHER 1.628-170.0 WD 3 P V-17 / 4 / 20


KARCHER 1.628-170.0 WD 3 P V-17/4/20
Правосмукалка
1000W
17л канистер
суво и мокро чистење
1 филтер вреќа од неткаен текстил со висок капацитет на задржување на прашината
функција за дување каде вшмукувањето не е можно или е непрактично
едноделен филтер за суво и мокро чистење
вградено шуко за приклучување на дополнителен апарат
чување на приборот во самата правосмукалка
кабел 4м

10,499 ден

KARCHER 1.628-170.0 WD 3 P V-17/4/20
Правосмукалка
1000W
17л канистер
суво и мокро чистење
1 филтер вреќа од неткаен текстил со висок капацитет на задржување на прашината
функција за дување каде вшмукувањето не е можно или е непрактично
едноделен филтер за суво и мокро чистење
вградено шуко за приклучување на дополнителен апарат
чување на приборот во самата правосмукалка
кабел 4м

Категорија

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “KARCHER 1.628-170.0 WD 3 P V-17 / 4 / 20”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close