Philips FC8294 / 01


Philips FC8294/01
Правосмукалка
Боја Црна
Моќност на моторот 2000 W
Вшмукувачка моќ 375 W
ниво на бучност 82db
Собирање на прашина во кеса
Капацитет на кесата 3л
Телескопска цевка
Радиус на користење 9м
Должина на кабел 6м
Додатоци: Стандардна Четка
Мала четка

7,649 ден

Philips FC8294/01
Правосмукалка
Боја Црна
Моќност на моторот 2000 W
Вшмукувачка моќ 375 W
ниво на бучност 82db
Собирање на прашина во кеса
Капацитет на кесата 3л
Телескопска цевка
Радиус на користење 9м
Должина на кабел 6м
Додатоци: Стандардна Четка
Мала четка

Категорија

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Philips FC8294 / 01”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close