Gorenje VC 1821 PSWBU


Gorenje VC 1821 PSWBU
Правосмукалка
Боја бело-сина
Моќност: 1800 W
Моќ на всисување: 360 W
DELTA POWER
Со вреќичка 3 Литри
Материјал на цевката: Метал
Телескопска цевка
Универзална четка
1 Хепа филтер
Радиус-Опсег: 14 m
Копче за вклучување
Управувачка локација: На апаратот
Нежен старт на моторот SOFT START
Гумирани тркалца

5,090 ден

Gorenje VC 1821 PSWBU
Правосмукалка
Боја бело-сина
Моќност: 1800 W
Моќ на всисување: 360 W
DELTA POWER
Со вреќичка 3 Литри
Материјал на цевката: Метал
Телескопска цевка
Универзална четка
1 Хепа филтер
Радиус-Опсег: 14 m
Копче за вклучување
Управувачка локација: На апаратот
Нежен старт на моторот SOFT START
Гумирани тркалца

Категорија

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Gorenje VC 1821 PSWBU”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close