-5%

Bosch HXN390D50


HXN390D50 e А класа, seria 4 со рингли само на гас и рерна на струја со 3D топол воздух со 7 начини на загревање

Вид на работа на рерната / греење:

Горно/долно загревање-стандардно печење
3D циркулација на топол воздух
Благ топол воздух
Скара со ротирачки воздух-прикладно за големи парчинња месо (grill)
Скара со голема површина-прикладно за голема количина на храна

Пица (опција за печење пица)
Вентилатор за ладење по потреба

Температурен опсег: 50 ° C – 275 ° C

Волумен на рерната: 66 литар

Полиња за готвење:

Плоча со еден обичен, економичен и моќен режач и една обична електрична плоча за готвење

Предно лево: силен горилник 3 kW

Зад лево: стандарден горилник, 1,75 kW

Зад десно: стандарден горилник, 1,75 kW

Предно десно: горилник за заштеда на енергија, 1 kW

Единечно палење

Термоелектричен осигурувач за да се спречи истекување на гас

Држач на садовите од челик

Стаклен заштитен капак

Чистење:
Целосно стаклена внатрешна страна на вратата
Систем на отворање:
држач за галантеријата, 1 x универзална тава и 1 х решетка
Телескопски шини не одат со рерната, тие можат да се докупат
Удобност:
Електронски програмски часовник: вклучување-исклучување,аларм и време
Внатрешноста на рерната е осветлена (халогено)
Брзо загревање
Дизајн:
LED контролен екран
Внатрешност на рерната: Сив емајл
Рачка со професионален изглед
Безбедност:

Целосна гаранција на производот од 24мес.

37,900 ден 39,900 ден

Шпорети

Категорија

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Bosch HXN390D50”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close