-2%
,

Bosch KFF96PIEP


Опис:
KFF96PIEP e seria 8, A++ ен. класа,Француски замрзнувач фрижидер со повеќе врати фрижидер
NoFrost: целосна заштита од создавање на лед
Ентериер со метални апликации
LED внатрешно осветлување
Електронско регулирање на температурата, точно дигитално прикажување
Одделно регулирање на температурата во фрижидерот и замрзнувачот
MultiAirflow sistem: постојана циркулација на воздухот на сите нивоа за подолга свежина

Врата: од нерѓосувачки челик, страници: сива боја
Вертикални рачки за отварање: хром/инокс

Замрзнувачки дел:

Автоматски производител на коцки мраз

3 фиоки во замрзнувачот

Предупредувачки сигнал за дефект на замрзнувачот: оптички и акустичен систем за предупредување
Ладилник дел:
SuperCooling: брзо пад на температурата во ладилникот
4 полици од безбедно стакло, од кои 4 се подесуваат по висина, поделлива стаклена полица 2 полици се продолжуваат

Полици на вратите во фрижидерот: 2 големи и 3 мали.
MultiAirflow sistem

AirFreshFilter: ги минимизира бактериите и мирисите во воздухот
Систем за свежина:

1 х MultiBox: проsирна фиока со ребрести дно, идеална за складирање на овошје и зеленчук
Технички информации:
Вкупен корисен волумен: 573 л.
Употреблив волумен ладење дел: 402 л.
Употреблив волумен **** замрзнувач: 171 л.
Капацитет на замрзнување: 15 kg / 24 часот
Издржливост при прекин на електрична енергија: 5,5 часa
Климатска класа: SN-T
Емисија на бучава: 39 dB (A) re 1 pW
Годишна потрошувачка на енергија: 333kWh

Димензии (В х Ш х Д): 178 x 91 x 72

Безбедност:

Целосна гаранција на производот од 24мес.

Напомена:

Енергетска класа од 2022г. E

195,900 ден 199,900 ден

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Bosch KFF96PIEP”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close